Jaa
Siirry alas
Admin
Viestien lukumäärä : 6
Join date : 04.07.2018
Näytä käyttäjän tiedothttp://laugher.forumotion.eu

kurinpitomenetelmiä

lähetetty Ke Heinä 04, 2018 6:49 pm
Maavoimien rangaistusmenetelmiä
Vartiopäällikkö voi lisäillä/muokata


Tuparalli (kasarmi)
Alokkaille sekä miehistölle tarkoitettu rangaistusmenetelmä. Suoritetaan: Edetään myötäpäivään istumalla jokaisella sohvapalaselle kerrallaan, kun seinä tulee vastaan, siirrytään tuvan toiselle puolelle ja jatketaan niin monta kierrosta kun on määrätty. Kierrokset sanotaan ääneen.

Juoksurangaistukset
Ei yleisiä juoksurangaistuksia.


Sanallisia, kirjallisia:

Toistaminen
Sotilas toistaa tiettyä sääntöä/lausetta määrätyn määrän verran. Esim 15x ''En istu enää samettisohvalle miehistön jäsenenä'' ''En istu enää samettisohvalle miehistön jäsenenä'' ...
Mahdollisimman pitkiä lauseita käyttäen!

Punnerrukset
Punnerruksia suoritetaan yksi punnerrus per puhekupla. Niitä suoritetaan jälleen sen verran kun on määrätty. Esimerkki:
*1 punnerrus* *2 punnerrusta* *3 punnerrusta *4 punnerrusta* ...


Keksittyjä rangaistusmenetelmiä:
Poing
Edetään yksi ruutu kerrallaan. Otat yhden askeleen, kirjoitat yhden poingin eli ''poing''. Otat toisen askeleen, kiroitat kaksi poingia eli ''poing poing'', otat kolmannen askeleen ja kirjoitat kolme poingia eli ''poing poing poing''. Jatkuu siihen asti kun on määrätty.

Pupuhyppely
Rangaistuksen saaja menee johonkin seinän viereen. Kerrotaan kuinka monta pupuhyppyä hänen täytyy suorittaa (1 pupuhyppy = 1 ruutu). Pupuhypyt suoritetaan näin: Klikkaat yhden ruudun eteenpäin, klikkaat välittömästi omaa hahmoasi jotta se kääntyy tulosuuntaan päin saavuttuasi klikattuun ruutuun. Jos epäonnistuu, se on suoritettava uudelleen. Jokaisen suoritetun ruudun jälkeen kerrotaan montako ruutua on jo suoritettu.

Pupupoing
Tämä rangaistusmenetelmä on pupuhypyn ja poingin sekoitus. Poing tehdään normaalisti. Pupuhypyssä määrän sijaan kerrotaan poingeja vain.
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa